ALLE WEEKENDVIERINGEN TE ZIEN OP KERK-TV

ALLE WEEKENDVIERINGEN KUN JE OP ‘KERK-TV’ MEEVIEREN ( www.kerkdienstgemist.nl )

Je kunt alle weekendvieringen gratis zien via ‘KERK-TV’ (www.kerkdienstgemist.nl). Als je dan ‘Corneliuskerk’ of ‘Limmen’ intypt kom je op de pagina van onze parochie waar je rechtstreeks kunt meevieren of later terug kijken.
Je kunt ok op ‘Kerk-TV’ kijken via www.corneliuskerk-limmen.nl bij link ‘kerkdienst gemist.

I.v.m. de verlenging van de lockdown en de toename van het aantal besmettingen en de onzekerheid en twijfel bij vele vrijwilligers en kerkgangers binnen onze parochie, zullen er tijdens de weekendvieringen die gehouden worden tot zeker 2 maart geen kerkgangers aanwezig zijn.

Alles gaat in vanaf 13/14 februari. Het gaat om de meditatieve vieringen op de zaterdagavonden (19.00 uur) en de Woord en Communievieringen op de zondagochtenden (10.00 uur)
(Tot 2 maart zijn er ook geen vergaderingen, Bijbelgroepen en activiteiten)

Daarna kijken we weer verder en hopen we dat de Engelse variant zich niet te snel verspreid.

We hopen op uw begrip en blijf gezond.

Parochieraad Corneliusparochie