ANDERHALVE METER EN MONDKAPJES VANAF 13 NOVEMBER

• De komende weken wordt eenieder verzocht anderhalve meter afstand te houden in de Corneliuskerk en een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van de kerk.
  • De stoelen staan duidelijk op afstand en in de banken is duidelijk aangegeven waar u kunt zitten. Als u als kerkganger uw plaats ingenomen heeft, mag het mondkapje af.
  • Voor het weekend van 13 en 14 november is de aanwezigheid van ‘Eerlijk & Werelds’ met wereldwinkelartikelen afgelast en is er de komende weken ook geen koffiedrinken na de viering.
  • Bij binnenkomst handen schoonmaken en opletten als het gaat om hygiene en hoesten.
  • En natuurlijk vragen we allen thuis te blijven bij klachten (ook als het gaat om medebewoners en als je al gevaccineerd bent)