BIJBELGROEPEN

HET VERHAAL ACHTER HET VERHAAL
Ben je ook nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal in de vele geloofsverhalen in de Bijbel?
Dan zijn deze laagdrempelige bijeenkomsten misschien wel iets voor jou. Bijbelkennis is niet nodig om mee te doen. Ben je katholiek of protestant of alleen maar leergierig? Je bent welkom.
SNUFFELEN
Woensdagochtend, 10:00 – 11:30 in de pastorie. In november start een nieuwe serie bijeenkomsten. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten.

MOZESGROEP
De Mozesgroep komt één keer in de maand op de donderdagavond in de pastorie bij elkaar aanschuiven. We zijn als Mozesgroep ooit begonnen in het boek Genesis en gaan nu beginnen met het evangelie van Marcus Naast het geloofsverhaal uit de Bijbel gaat het vooral om de eigen verhalen.
Donderdagavond 17 november, 20:00 – 21:30 in de pastorie. Donderdagavond 15 december, 20:00 – 21:30 in de pastorie.
Mocht je belangstelling hebben, mail dan naar pastor@corneliuskerk-limmen.nl