BIJBELGROEPEN

HET VERHAAL ACHTER HET VERHAAL
Ben je ook nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal in de vele geloofsverhalen in de Bijbel?
Dan zijn deze laagdrempelige bijeenkomsten misschien wel iets voor jou. Bijbelkennis is niet nodig om mee te doen. Ben je katholiek of protestant of alleen maar leergierig? Je bent welkom.
SNUFFELEN
In series van 4 woensdagochtenden van 10:00 – 11:30 komt de groep ‘snuffelen in de Bijbel’ in de pastorie bij elkaar. In 2023 op woensdag 18 januari start een nieuwe serie van 4 bijeenkomsten. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten.

MOZESGROEP
De Mozesgroep komt één keer in de maand op de donderdagavond in de pastorie bij elkaar aanschuiven. We zijn als Mozesgroep ooit begonnen in het boek Genesis en nu lezen we uit het evangelie van Marcus. Naast het geloofsverhaal uit de Bijbel gaat het vooral om de eigen verhalen.
Donderdagavond 19 januari 2023  van 20:00 uur tot 21:30 uur in de pastorie. Donderdagavond 16 februari, 20:00 – 21:30 in de pastorie.
Mocht je belangstelling hebben, mail dan naar pastor@corneliuskerk-limmen.nl