ALLE KERKVIERINGEN ZIJN TOT NA HET WEEKEND VAN 30/31 JANUARI AFGELAST

18 januari - 31 januari

ALLE KERKDIENSTEN ZIJN TOT NA HET WEEKEND VAN 30/31 JANUARI AFGELAST

I.v.m. de onzekerheid en twijfel bij vele vrijwilligers en kerkgangers binnen onze parochie om weer te beginnen met het houden ven kerkvieringen in de Corneliuskerk, en omdat het demissionair kabinet de scholen dicht houdt en overweegt een avondklok in te laten gaan om de Engelse variant van de coronavirus de baas te zijn, houden wij tot na het weekend van 30/31 januari geen kerkvieringen.
(Ook zijn er geen vergaderingen, Bijbelgroepen en activiteiten tijdens de landelijke lockdown op 8 februari)

Daarna kijken we weer verder en hopen we dat de Engelse variant zich niet te snel verspreid.

Gelukkig zullen er tijdens de weekenden van 24/25 en 30/31 januari twee uitzendingen van vieringen op C-TV Castricum en onze website te zien zijn. De eerste op 22/24/25 januari gaat over Mozes en het vrijwilligersfeest. De viering op 30/31 januari is een opname van een meditatieve viering.

We hopen op uw begrip en blijf gezond.

Parochieraad Corneliusparochie