Maandag 2 november ALLERZIELEN: GEEN VIERINGEN / WEL EEN OPNAME OP C-TV CASTRICUM EN OPENSTELLING KERK

Op maandag 2 november vieren we Allerzielen. |
I.v.m. het coronavirus en het beperkte aantal kerkgangers die aanwezig mogen zijn, zullen er geen vieringen zijn in de Corneliuskerk.
De kerk is wel van 9.00 uur tot 19.00 uur open om in de sfeervolle kerkruimte even te bidden, een kaarsje aan te steken, een kruisje, roos en bidprentje in ontvangst te nemen.
Om 10.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur zal er op C-TV Castricum een opname te zien zijn waar de overleden dierbaren van het afgelopen jaar herdacht worden.
Op de begraafplaats wordt om 9.00 uur de gedenkzuil onthuld waar de namen staan vermeld van allen waar wij ons vanaf 1 januari 2000 als geloofsgemeenschap en als begraafplaats mee verbonden weten.

(p.s. lees ook de coronamaatregelen bij de nieuwsberichten op deze website)