Sobere Soepmaaltijd voor de Vastenactie op vrijdag 1 maart 18.00 uur in de Corneliuskerk in Limmen

Datum: 01 maart
Tijd: 18:00 - 19:00

Om ontwikkelingssamenwerking op de kaart te zetten en de Vastenactie te steunen, organiseert de werkgroep ‘Missie, Ontwikkelingssamenwerking en Vrede’ (MOV) van onze regio sobere soepmaaltijden op vier verschillende locaties

Het zijn deze drie begrippen, versoberen, inkeer en ontmoeting, die de ingrediënten zijn van deze soepmaaltijd. De maaltijd is voor iedereen toegankelijk. Voor jong en oud, alleenstaanden en gezin, allen zijn van harte welkom! De maaltijd zal eenvoudig maar voldoende zijn en bestaat uit soep en brood. Voor de maaltijd wordt een korte overweging gehouden rond het hongerdoek met als titel: ‘Wereldgezichten’. Een aansprekende vorm van liturgie waar je zo bij kunt aanschuiven.

We stellen het op prijs als je zelf een soepbord of soepkom en lepel meeneemt. Bij het verlaten van de maaltijd staat er een mandje voor een vrijwillige bijdrage voor de Vastenactie. Om de organisatie van deze maaltijd ook de kans te geven zich goed voor te bereiden, vragen we je om je vóór de donderdag dat je mee wilt eten en vieren per mail aan te melden.

• Voor vrijdag 1 maart in de Corneliuskerk in Limmen:

aanmelden.activiteit@corneliuskerk-limmen.nl

BEKIJK MEER DATA