GEEN KERKGANGERS TOT 15 MAART 2021 / WEL KERK-TV

I.v.m. de verlenging van de lockdown en de avondklok, de toename van het aantal besmettingen en de twijfel en onzekerheid bij vrijwilligers en kerkgangers heeft de parochieraad van de Corneliusparochie besloten de vieringen die gehouden worden zonder kerkgangers tot 15 maart te verlengen.

We wijzen ook nog even op de uitzendingen via  www.kerkdienstgemist.nl waarbij de zaterdagavondvieringen om 19.00 uur (meditatieve vieringen rond het hongerdoek) en de zondagochtendvieringen om 10.00 uur rechtstreeks of later mee te vieren zijn.

De eerste weekenden hebben zo’n 180 parochianen de vieringen bekeken.
Ook kun je via onze website www.corneliuskerk-limmen.nl via de homepage op de link van ‘kerkdienst gemist’ drukken. Allemaal heel simpel.

We hopen dat het lukt – ondanks de lockdown – verbonden te blijven met onze geloofsgemeenschap en inspiratie en stilte te ervaren bij deze vorm van vieren.

Het is nu even zo. Laten we bidden en uitzien naar betere tijden en blijf gezond

parochieraad Corneliusparochie