Komend weekend Eerlijk en Werelds (voorheen: Wereldwinkel) aanwezig voor en na de vieringen!

https://eerlijkenwerelds.nl/

EERLIJK & WERELDS, voorheen Wereldwinkel Heiloo, verkoopt al meer dan 30 jaar unieke en authentieke producten. Deze zijn afkomstig uit ontwikkelingslanden en passend bij de trend van het moment. De producenten uit bijvoorbeeld Thailand, India, Mexico, Indonesië of Zimbabwe zijn voornamelijk kleine zelfstandigen. Met de verkoop dragen we een steentje bij. Zo zorgen we dat deze producenten een leefbaar bestaan opbouwen.

Hierdoor zijn ze in staat om fatsoenlijk te wonen, hun kinderen naar school te sturen en gebruik te maken van medische zorg. Elk product heeft een verhaal en dat delen we graag.

(H)Eerlijke Handel

Bij ons ligt de nadruk op verrassende en nieuwe collecties van bijzondere cadeauartikelen. Leuk om aan een ander of jezelf te geven. Zoals beelden, sieraden, serviesgoed, sjaals, sfeerverlichting en kaarten. Steeds vaker worden producten gemaakt van gerecycled materiaal. Duurzaamheid en respect voor het milieu zijn dus belangrijk voor ons.

Al jaren bieden we koffie, thee en lekkernijen en is er nét iets meer keuze. De koffie van Cerro Azul bijvoorbeeld is alléén in wereldwinkels verkrijgbaar. Daarnaast niet te vergeten de repen van Tony’s Chocolonely. Nieuwe smaken worden eerst alleen verkocht in wereldwinkels.

© 2019 H. Corneliuskerk Limmen. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl