Nieuwe parochiewebsite Bron van Levend Water!

Na de samenvoeging van de parochies Heiloo, Akersloot en de Egmonden tot de R.K. parochie Bron van Levend Water, is er aandacht besteed aan een gezamenlijk Parochieblad. We zijn inmiddels met de tweede jaargang van het blad bezig en we kunnen zeggen dat het blad steeds meer het gezicht van onze parochie Bron van Levend Water wordt.

Een logisch vervolg op dit parochieblad is een gezamenlijke website. Wellicht heeft u al eens een kijkje op onze overkoepelende website www.rk-bronvanlevendwater.nl genomen. Op deze website wordt naar de lokale websites verwezen. Echter, deze zijn inmiddels verouderd en in sommige opzichten niet meer actueel. Met de huidige webmasters en andere betrokkenen zijn we meerdere keren bijeen geweest om te praten over een nieuwe, gezamenlijke website, waarin ook ruimte voor de locaties is. Bijeenkomsten georganiseerd door onze parochie coördinator Astrid Wittebrood.

Onze nieuwe website, deze is geïnspireerd op ons logo, is ontworpen door Wouter Pepping. De technische opzet is voor rekening van David van Diepen.

De lokale delen van de website worden gevuld door de huidige webmasters Paula Duijneveld, Gerard Kaptein en Ed Burgmeijer, van de locatie websites. Het algemene deel wordt centraal geregeld.

Heel veel dank voor deze gezamenlijk inzet.

U als bezoeker heten wij van harte welkom op onze vernieuwde website www.rk-bronvanlevendwater.nl

Maria Overtoom,

parochiebestuur, aandachtsveld communicatie

 

© 2019 H. Corneliuskerk Limmen. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl