PROGRAMMA EN AANMELDING KERSTVIERINGEN

Beste parochianen,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie rond de coronamaatregelen heeft er toch een aanpassing plaatsgevonden rondom de vieringen.

Vrijdag 24 december

11.00 uur                    Kerstviering in de Cameren
Voorgangers: Pastores J.Olling en M.Nagtegaal

14.00 uur                    Kerstviering met zanggroep
Voorgangers: Pastores J.Olling en M.Nagtegaal

15:30 tot 16.45 uur    Kleuterkerst drive thru afgelast ivm Corona
                                      Voor ouders en kinderen is de mogelijkheid om in de kerk langs de verschillende kersttaferelen en koortjes te       lopen om zo het kerstverhaal te beleven.

Eerste kerstdag zaterdag 25 december (vol)

10.30 uur                    Woord- en Communieviering met Caeciliakoor
Voorgangers: Pastores J.Olling, M.Nagtegaal en K.Kint

Tweede kerstdag zondag 26 december
10.30 uur                    Woord en Communieviering met koor.

Voorgangers Pastores J. Olling en M. Nagtegaal

14:00 uur                    ‘Valkeringsingers’ afgelast ivm Corona

U kunt zich voor één van de drie kerstvieringen aanmelden via e-mail: pastor@corneliuskerk-limmen.nl
Indien u niet beschikt over internet, gooi dan een briefje met uw naam, telefoonnummer en voorkeursviering door de bus van de pastorie.
(let op: aanmelden is niet nodig voor de kleuterkerst en de Valkeringsingers! afgelast ivm Corona)

Afscheidsviering pastor Johan Olling op zondag 16 januari

Daarnaast moeten wij helaas melden dat de festiviteiten rondom de opening herbouw van de kerk en de vrijwilligersavond, zoals beschreven in de laatste Limmertoren, verplaatst worden naar een later tijdstip in het voorjaar.
De feestelijke afscheidsviering van Johan Olling op 16 januari zal wel doorgaan. Voor deze viering is ook aanmelding nodig. We bekijken op dit moment verschillende mogelijkheden hoe u persoonlijk afscheid kunt nemen van Johan. Houdt u hiervoor de website van de kerk in de gaten.

De parochieraad