Steunt u ook in 2024 de Paasactie van de werkgroep Caritas Corneliuskerk Limmen?

Helpt u ons ook dit jaar om de Paasactie tot een succes te maken? Naast de kerstpakkettenactie in december is de Paasactie een jaarlijks terugkerende actie van de werkgroep Caritas.

Ook met Pasen willen we de mensen in Limmen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken een extraatje geven. Mensen die financieel en ook vaak sociaal in een moeilijke situatie verkeren. Het blijkt elke keer weer dat er in onze omgeving mensen zijn die zo’n extraatje echt hard nodig hebben.

Samen met u willen we hen ook fijne Paasdagen bezorgen. Helpt u ons om de Paasactie ook in 2024 tot een succes te maken? U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL32RBRB0900833025 t.n.v. PCI Limmen.

Alvast veel dank voor uw ondersteuning van de Paasactie!

BLIJFT U OOK DE VOEDSELBANK STEUNEN?

Achter in de kerk staat de bank waar iedereen spullen op kan zetten die dan elke week naar de Voedselbank gebracht worden.  De voedselbank voorziet het hele jaar in een behoefte en die behoefte is met de inflatie sterk toegenomen. Blijf de voedselbank steunen en zet uw producten op het bankje.

Bedankt voor uw ondersteuning! Werkgroep Caritas Corneliuskerk Limmen