Je kunt je als eters aanmelden om mee te doen aan ‘Tafelen voor de Vastenactie’ op zondag 10 maart 2024

Bij elkaar eten en te gast zijn tijdens een driegangenmenu voor de Vastenactie

Op zondag 10 maart wordt ook dit jaar weer ‘Tafelen voor de Vastenactie’ georganiseerd. Een initiatief dat plaats vindt in Limmen. Er zijn meer dan 12 adressen in Limmen waar gastheren en vrouwen hun huis en tafel beschikbaar stellen voor het verzorgen van een driegangenmenu. De komende weken kun je je nog als kok of als deelnemer opgeven om hier aan deel te nemen. Het idee is dat je als deelnemer een driegangendiner gaat houden op drie verschillende adressen in Limmen. Dit gaat gebeuren op zondag 10 maart. Je meldt je dan om 17.00 uur aan in de ontmoetingsruimte van de Corneliuskerk, je betaalt voor het driegangendiner minstens € 15,- en je wordt dan – in koppeltjes van twee – naar een bepaald adres gestuurd voor het voorgerecht. Na het voorgerecht krijg je – op de afgesproken tijd – als koppel een envelop met het adres waar het hoofdgerecht genuttigd kan worden. En daarna krijg je het adres voor het toetje. Diegene die de gasten ontvangt, krijgt dus drie keer twee koppeltjes van twee gasten op bezoek. Als gastheer en -vrouw eet je als kok natuurlijk zelf ook mee. Een initiatief waar iedereen aan mee kan doen.

Meld je aan

‘Tafelen voor de Vastenactie’? Het gaat bij deze actie om de verbondenheid met elkaar, en dat gebeurt als gevers en ontvangers samen komen. Ook gaat het bij deze actie om de verbondenheid met het Vastenactie-project.

‘Tafelen voor de Vastenactie’ vindt plaats op zondag 10 maart vanaf
17.00 uur. Als er veel gastadressen zijn, kunnen we ook veel eters laten deelnemen. Dus a.u.b. geef je op. Vol is vol. Je kunt je aanmelden tot donderdagavond 7 maart bij: aanmelden.activiteit@corneliuskerk-limmen.nl

Informatie en spelregels volgen daarna.

Werkgroep MOV (Missie, Ontwikkelingssamenwerking en Vrede)