Taizé-projectkoor voor Pinksterzaterdag 27 mei (repetitie op maandagavond 22 mei 19.30 uur)

Op weg naar Pinksteren zal er na de corona-jaren weer een Taizé-projectkoor georganiseerd worden. Het zingen en instuderen van nieuwe vierstemmige Taizé-acclamaties wordt door velen erg gewaardeerd en staat gepland op maandag 22 mei van 19.30 tot 21.00 uur in de Corneliuskerk. De repetitie is bedoeld voor zowel koorleden, kerkgangers als geïnteresseerden. Op zaterdagavond 27 mei tijdens de Pinksterviering om 19.00 uur krijgt het Taizé-project-koor de kans het gerepeteerde in praktijk te brengen.

Het projectkoor staat onder leiding van Peter Rijs. Tijdens de repetitieavond in de Corneliuskerk te Limmen zullen bassen, tenoren, alten en sopranen hun eigen partijen leren. Op zowel maandagavond 22 mei, als zaterdag 27 mei is er koffie en thee en ook gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Deelname aan het projectkoor is gratis. Geef je naam en adres alvast door dan krijg je in mei nog een uitnodiging met de precieze gegevens van de repetitie en viering toegestuurd. aanmelden.activiteit@corneliuskerk-limmen.nl

© 2019 H. Corneliuskerk Limmen. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl