The Missionary School

een project van Jong Bisdom Haarlem

 

The Missionary School is een traject met twee jaar van vorming en missie, voor jongeren vanaf 18 jaar uit ons bisdom, die willen groeien in geloof en handvatten willen krijgen om ook daadwerkelijk iets te kunnen betekenen in onze kerk. Het doel is om hun enthousiasme voor het R.K. geloof te activeren en te verdiepen en tegelijkertijd deze jongeren competent te maken om er iets mee te doen. Het doel is niet om de jongeren op te leiden als theologen. We willen jongeren vormen met een Katholieke levensstijl die weten wat organiseren, pionieren en ‘Missionair zijn’ is.

Informatieavond

In september gaat The Missionary School van start en dat doen we niet alleen. Samen met jou willen we op weg gaan en ontdekken wat voor bijdrage The Missionary School in ons bisdom kan doen en misschien nog wel belangrijker, wat The Missionary School in jouw leven kan betekenen.

Op 21 maart in de Sint Bavo Kathedraal in Haarlem is er een informatieavond over The Missionary School. Tijdens die avond wordt uitgelegd wat je allemaal te wachten staat als je in september  begint aan het trainingsjaar. De thema’s van de weekenden worden voor het eerst gepresenteerd en er is ruimte genoeg om vragen te stellen. Ook hoor je wat we van jou verwachten. Afsluitend is er een kleine borrel om nog even gezellig na te kletsen.

 

Waar: De Sint Bavo Kathedraal in Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE.

Tijd:    19:30-21:00 uur

Voor meer informatie klik: The Missionairy School

© 2019 H. Corneliuskerk Limmen. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl