WE ‘KERKEN’ WEER MET 30 KERKGANGERS.

30 KERKGANGERS
(DUS OOK WEER AANMELDEN EN HOUDEN AAN CORONAREGELS)

De parochieraad van de Corneliusparochie heeft besloten om weer 30 kerkgangers toe te laten. Dit houdt wel weer in dat je je moet aanmelden. Dat kun je doen door een briefje met je telefoonnummer in de brievenbus van de pastorie doen of per e-mail: pastor@corneliuskerk-limmen.nl.

Pas als je van ons bevestiging hebt gehad, en aan de coronaregels voldoet, (mondkapje bij binnenkomst en verlaten van de kerk, handen wassen, anderhalve meter afstand houden en je laten registreren bij binnenkomst) zal je naar je plaats begeleid worden.  Ook zal je bij binnenkomst gevraagd worden of je geen bezwaar hebt in beeld te komen bij de uitzendingen van Kerk-TV. (AVG-regels)

Meld je wel aan. Vol is vol.
En u weet het; de vieringen zijn ook rechtstreeks mee te vieren via Kerk-TV (Zie onze website: www.corneliuskerk-limmen.nl of ga naar www.kerkdienstgemist.nl)

Parochieraad Corneliusparochie