VIERKERSTMIS.NL

https://www.vierkerstmis.nl/ is ook dit jaar online.  Dit initiatief van de Nederlandse R.-K. bisschoppen roept iedereen op om zoveel mogelijk Kerstmis te vieren in de eigen plaatselijke Kerk.

In onze Corneliusparochie staat het vieringenrooster voor december online. Daar kunt u ook zien welke kerstvieringen wij organiseren onder het motto ‘Vier Kerstmis!’.

Genieten van prachtige kerstmuziek met het kerkkoor, samen de klassieke kerstliederen zingen, luisteren naar de boodschap van het kindje dat geboren werd in een stal om de wereld verlossing te brengen. Samen tijdens deze feestelijke dagen Kerst vieren. Dat is Kerstmis en nog veel meer.

Graag wijzen wij u ook op de landelijke website www.VierKerstmis.nl Deze biedt een aantal handige links en downloads die allemaal inspirerend en informatief zijn voor en over het vieren van Kerstmis. Zo is er voor kinderen een mooi Kerst-doeboekje om te downloaden, is er een link naar het kerstevangelie, een brief, maar ook een filmpje namens en met de Nederlandse bisschoppen en nog veel meer.