AFSLUITING JAARTHEMA: ‘IN VRIJHEID KIEZEN’

UITZENDING AFSLUITING JAARTHEMA: ‘IN VRIJHEID KIEZEN’ TE ZIEN OP LINK: https://youtu.be/7BlVQynjjgI

In deze opname van Henk Waal van C-TV Castricum wordt nog eenmaal stil gestaan bij het jaarthema: ‘In vrijheid kiezen’; verlenen enkele leden van het jeugdkoor en vocaal kwartet hun medewerking met enkele eigentijdse liederen, en wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

VIERINGEN IN ‘HEEREN VAN LIMMEN’ DE KOMENDE MAANDEN
Tot en met 13 september zullen er op de zondagen om 10.00 uur zondagsvieringen gehouden worden in ‘Heeren van Limmen’. We krijgen als geloofsgemeenschap weer zuurstof en zijn weer gaan ademen.

De zondagsvieringen in de maand juni zullen gebedsvieringen zijn (geen communie)
Het gaat dan nog om 21 en 28 juni waar elke keer maar 30 mensen aanwezig kunnen zijn.

Je moet je WEL vóór elke zondag op tijd per e-mail, d.m.v. een berichtje met telefoonnummer in de pastoriebrievenbus of persoonlijk bij de administratie op vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.30 uur aanmelden. Als je je niet aangemeld hebt, mogen we je niet binnen laten.

Bij binnenkomst moet je een gezondheidsverklaring tekenen.
Het gaat om verkoudheidsklachten, koorts en andere Corona-gerelateerde klachten de afgelopen 14 dagen.

• In de kerk dienen de Corona maatregelen (1,5 meter afstand, handen reinigen bij binnenkomst,
hoesten en niezen in de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes) strikt nageleefd e worden.
• De kosters zullen uw zitplaats aanwijzen
• Deelname aan de viering is op eigen risico

Voor aanmelding per e-mail vragen we je het mailadres: pastor@corneliuskerk-limmen.nl te gebruiken.
De administratie op vrijdagmiddag is ook weer open
tussen 14.00 en 15.30 uur.
Je kunt je dan ook weer misintenties
opgegeven.