WITTE ROOK: DE NIEUWE PASTOR VAN DE CORNELIUSPAROCHIE IS BEKEND

Op 1 december zal pastor Mike Nagtegaal als eerst-aanspreekbare van de Corneliusparochie beginnen. Mike zal zich in het Kerstnummer zelf uitgebreider voorstellen. Voor nu is het goed te weten dat hij tijdens de zondagsviering van 5 december om 10.00 uur aan de geloofsgemeenschap voorgesteld zal worden. Tijdens het weekend van 14, 15 en 16 januari 2022 willen we, na al die jaren van herbouw van de Corneliuskerk, de afronding feestelijk vieren. Dan zal ook afscheid genomen worden van Johan Olling als pastor. Vanaf 1 december tot 16 januari zal pastor Johan Olling pastor Mike Nagtegaal inwerken en wegwijs maken binnen de geloofsgemeenschap en haar vrijwilligers. We wensen Mike en zijn gezin een mooie toekomst toe en Gods zegen.

parochievergadering Corneliusparochie Limmen