Kerk op Schoot

Datum: 04 juni
Tijd: 10:30 - 11:00

Na het succes van onze “pilot” met Palmpasen is er op 4 juni weer Kerk op Schoot. Leuk voor de allerkleinsten (o-5 jaar) en stiekem ook voor broers en zussen.
We beginnen om 10:30, dus nog voor het gemiddelde slaapje 😉 De bijeenkomsten duren ongeveer 20 minutjes.

We luisteren naar een Bijbelverhaal (door pastor Beer), zingen een liedje, en gaan vervolgens een knutselwerk maken passend bij het thema (dit keer: palmpaasstokken die de gezinsviering van deze avond zullen versieren).
Daarna is er tijd voor limonade, koffie en iets lekkers én om te spelen natuurlijk 🙂

Kerk op Schoot is een leuke, laagdrempelige manier om kennis te maken met de prachtige verhalen die ons als mensen al eeuwenlang inspireren en vormen én elkaar te ontmoeten.

We komen bij elkaar in de Ontmoetingsruimte van de Kerk. Opgeven is niet nodig, en deelname is gratis.
Voor vragen kunt u terecht bij pastor Mike:
– pastor@corneliuskerk-limmen.nl
– 06-39142565