In Memoriam Piet Luijendijk.

Piet Luijendijk

Overleden op 20 april 2023 op de leeftijd van 71 jaar.

Piet is geboren op 20 mei 1951 in Oude-Tonge. Zoon van Jan en Lenie Luijendijk-van der Bok.

Na de Mulo is hij op 16-jarige leeftijd het leger ingegaan en een opleiding gevolgd als mecanicien.

In Ermelo zijn diensttijd als KVV beëindigd. In die tijd leerde hij zijn eerste vrouw Cobie kennen die als verpleegkundige werkte bij ’s Heerenloo. Na zijn diensttijd begon hij als internationaal vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf in Ermelo. In 1976 is dochter Anke geboren en in 1978 is dochter Kim geboren.

In 1978 ging Piet naar de politieopleiding school. Hierna werkte hij als politieagent in Haarlem en daarna in Harderwijk. Piet woonde met zijn vrouw Cobie in Harderwijk toen zij op 59 jarige leeftijd kwam te overlijden. Hij werkte toen voor een transportbedrijf in Harderwijk aHals planner en verzorgde de transportbegeleidingen voor speciaal transport.

Ik leerde Piet kennen op de politieopleidingsschool. Ik zat naast hem in de schoolbanken. Er ontstond toen een vriendschap.

Mijn man Gerard Pirovano is op 41-jarige leeftijd overleden en ik bleef achter met drie jonge kinderen.

In 2005 kregen Piet en ik een relatie. De vriendschap werd liefde en wij zijn in 2011 getrouwd. Piet kwam in Limmen wonen. Piet is hierna zzp’er geworden en was de trotste eigenaar van TSH Transportservice. Een bedrijf voor begeleiding van exceptioneel vervoer en verzorgen van vergunningen en ontheffingen voor transportbedrijven. Piet heeft 3 kleinkinderen Marijn, Mirthe en Tom gekregen waar ik de oma van mocht worden.

In 2019 kreeg Piet kanker en na 3 en een half jaar is hij na een moedige strijd overleden.

Je liefhebbende echtgenote Karin van Diepen.

AgendaBEKIJK MEER DATA

© 2019 H. Corneliuskerk Limmen. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl