Doordeweekse Vieringen Corneliusparochie

VIERING IN VERZORGINGSCENTRUM ‘DE CAMEREN’

Elke dinsdagochtend om 10.00 uur is er een viering in de Vita Nova-zaal van verzorgingscentrum ‘De Cameren’ met daarna koffiedrinken in de ontmoetingsruimte. We gebruiken tijdens deze goed bezochte vieringen de lezingen en liederen uit het liturgieboekje van het weekend ervoor. De vieringen zijn voor iedereen toegankelijk.

ELKE DONDERDAGMIDDAG: 17.00 UUR
VIERING VAN GEBED EN STILTE

Elke donderdagmiddag is er de wekelijkse viering van ‘Gebed en Stilte’ in de Mariakapel. Vanaf 16.45 uur staan de kerkdeuren open. Om precies 17.00 uur begint de viering. De viering duurt een half uurtje. Een weldadige vorm van bidden waar u een keer kennis mee mag maken. De stilte ondergaan. Onthaasting. Een moment in de week om samen met anderen tot rust te komen. Kom een keer meebidden in de Mariakapel van de Corneliuskerk. Misschien net iets voor u.