Hoe meld ik mij aan of af

In de gemeentelijke bevolkingsadministratie (GBA) is ingevolge de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) de aanduiding van kerkelijke gezindte vervangen door een zogenaamde SILA-stip.
De Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA) ontvangt mutaties via de gemeenten over overlijden, verhuizingen en huwelijken. Deze mutaties worden door de SILA via het R.K. bureau voor de ledenadministratie doorgegeven aan de desbetreffende parochiële ledenadministratie.

Informatie over geboorten dienen parochianen zelf aan de parochie door te geven. administratie@corneliuskerk-limmen.nl

Staat u momenteel niet inschreven bij een parochie, maar wenst u zich wel te laten inschrijven, neem dan contact op met de parochie. Zie hiervoor het tabblad contact.

U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier: Zie bijlage

Dit formulier graag digitaal aanleveren via administratie@corneliuskerk-limmen.nl

Hoe meld ik me af?

Wanneer u definitief uitgeschreven wilt worden als lid van de R.K. Kerk, dient u de procedure te volgen die aangegeven wordt op de website van het bisdom Haarlem-Amsterdam